Fritidshem

Antal: 4

• Fritidsklubb

Fritidsklubben är fritidsavdelningen för eleverna i årskurs fyra och fem. Vi arbetar med skapande i alla dess former, elevinflytande och ledarskap i fokus.

• Studielänkar

Välkommen till studielänkar!

Idag finns det massvis med bra hemsidor som kan vara till hjälp med studierna hemma. Klicka er gärna in på sidorna och utforska. Vem vet, kanske lär du dig någonting nytt.

• Fritidshem

Skolans fritidshem är avdelningen för eleverna i förskoleklass och årskurs ett till tre. På avdelningen har vi ett kuddrum, ett pingisrum, ett större pyssel- och spelrum med en läshörna i.

• Fritidshem

På Hjorthagens skola samverkar fem fritidsavdelningar. Kristallen, Rubinen och Smaragden är för eleverna i åk 1 - 3. Briljanten är för förskoleklass Fritidsklubben Diamanten är för eleverna i årskurs fyra till sex.