Välkomna till ett nytt läsår!

Mitt namn är Cecilia Skarke och jag är skolans nya rektor. Vilket spännande läsår vi har framför oss! Vi har 50 nya barn i förskoleklass som tillsammans med årskurs ett ska vara i våra nya paviljonger på skolgården. Skolan har även för första gången en årskurs 6 på skolan.

I personalstyrkan har vi några nya ansikten och en del som arbetat på skolan, eller inom rektorsområdet, tidigare. Tillsammans ser vi fram emot att undervisa, utveckla och utmana alla elever på skolan.

Min senaste anställning var som rektor inom Pysslingen, Academedia, på Lögarebergets Montessoriskola. Innan dess har jag arbetat som biträdande rektor och lärare i Djursholm och Sollentuna. Jag brinner för skolan och pedagogik. Som rektor är det många delar att ta hand om på en skola men mitt fokus ligger alltid hos eleverna och personalen. Jag ser fram emot att lära känna alla elever och er föräldrar under läsåret. Kommunikation är viktigt för mig och ni är alltid välkomna att höra av er eller komma förbi mitt kontor.

Om inte tidigare så hoppas jag vi möts på föräldramötena!

Vänligen,

Cecilia Skarke