Gå på spa för ökad trygghet

När man börjar i förskoleklass är allting helt nytt, spännande och ibland också lite läskigt. För att förskoleklassen inte ska känna att det är läskigt med de största eleverna på skolan så anordnade fritidshemmet Slottet, för andra året i rad, ett spa för förskoleklassen.

På Slottet går elever ifrån årskurs tre, fyra och fem och är därmed skolans största och äldsta elever. Att vara störst och äldst innebär att många antagligen ser upp till dig och att några antagligen har dig som förebild. För att leva upp till rollen som bra förebilder anordnade eleverna på Slottet ett spa för förskoleklassen med syfte att de yngre ska känna sig tryggare. På Slottets spa fick förskoleklassarna möjlighet att få ryggmassage, handmassage, ansiktsbehandling och manikyr. Förskoleklassarna serverades också frisk flädersaft efter sina behandlingar.

Spabehandlingarna uppskattades mycket av förskoleklassen och är en trevlig tradition som både sprider glädje, trygghet och samtidigt bjuder på avslappning och nya kontakter.