Fritidshem

Skolans fritidshem är avdelningen för eleverna i förskoleklass och årskurs ett till tre. På avdelningen har vi ett kuddrum, ett pingisrum, ett större pyssel- och spelrum med en läshörna i. Ledord för fritidshemmet är gemenskap, vi-känsla och elevinflytande.

Hur kan du som förälder göra för att bidra till en god verksamhet?
Som förälder kan du göra mycket för att förbättra vår verksamhet. Först och främst genom att hjälpa ert/era barn så de kommer till skolan i funktionella och årstidsanpassade kläder. Det är även bra ifall ni regelbundet kollar så att ert/era barn har extrakläder vid sin krok.

Man kan även förbättra verksamheten genom att bidra med material. Vi är djupt tacksamma vid gåvor av olika material som kan komma till användning på fritids. Har du någonting som du vill bli av med som du tror kan användas på fritids, kolla gärna med oss.

Sist men inte minst så bidrar ni till en bättre verksamhet genom att hålla uppe en god kommunikation med oss. Ring så fort ni undrar över någonting, är oroliga för någonting eller ifall någonting har hänt som kan påverka ert barn på fritids.